På animationslinjen får du mulighed for at styrke dine tegnefærdigheder og lære teknikker, som kan bruges i forskellige grafiske brancher fra illustration, animation, design til mediegrafiker.

Du vil blive undervist af professionelle animatorer, der vil åbne dine øjne for en verden, hvor historiefortælling, timing og konkrete designregler vil hjælpe dig til at opnå de grafiske resultater, du ønsker, og gøre dig til en selvstændig tegner med sans for, hvordan ting bevæger sig, og hvordan du kan bruge det.

Vi kommer omkring programmerne 3D StudioMax og Flash, som kan hjælpe dig med at skabe dine egne film og giver dig et nogle bud på, hvordan man kan arbejde med animation i det digitale medie.

Alt kan konstrueres ud fra cirkler og simple former, så om din stil er mangainspireret, Disney eller noget helt nyt og spændende, så vil du bedre kunne træffe de valg, der giver de bedste resultater i fremtiden.

I løbet af kurset vil vi også bruge tid på at observere menneskelig opførsel og skuespil og bruge det aktivt, når vi tegner.

Vi slutter med at producere en animationsfilm i fællesskab bygget på elevernes egne historier, hvor vi selv laver både animation, story boards, character designs, baggrunde og lyd.

    Photo-29-09-13-15.12.46

    Photo-29-09-13-15.11.15

Der håndtegnes ved de klassiske lysborde.

  • Alt Text
  • Alt Text

Animationslinjens lærere.

Videoer fra Animationslinjen


Animationslinjens afslutningsfilm 2015.

Animationslinjens afslutningsfilm 2013.

Animationslinjens afslutningsfilm 2014.

Animationslinjens afslutningsfilm 2012.

Billedgalleri fra Animationslinjen


Se flere videoer og billeder i Mediearkivet.

Tilmeld dig nu

Læs mere