I Odense Fagskoles Eventklasse vil du komme til at lære at opbygge events, som f.eks. en festival. Så elsker du at deltage i festivals og events, og vil du gerne lære noget om, hvordan man skaber en vellykket festival, så meld dig til Eventklassen på Odense Fagskole. Og hvis du ønsker det kan vi skaffe dig en lærerplads i turistindustrien et sted i Syddanmark.

I Odense er der mere end 50 festivaller på et år, hvor Tinderbox nok er den største af dem alle. Vi deltager på Spoken Word Festivallen og Havnekulturfestivallen og holder selvfølgelig øje med alle de andre festivaller i Odense.

Som elev i Eventklassen vil du skulle deltage i aktiviteter på Spoken Word Festivalen og Havnekulturfestivalen. Derudover vil du deltage i opbygningen og afviklingen af Odense Fagskoles helt egen julebazar.

Innovation og iværksætteri er begreber du også vil lære noget om i Eventklassen.

For at kunne lave en vellykket event skal du lære om projektstyring og afvikling, ideudviklingsværktøjer, pressedækning og marketing, myndighedstilladelser, økonomi, sikkerhed og lovstoffet bag en forhåbentlig vellykket event.

Som elev i Eventklassen skal du desuden i praktik, for at du kan få set hvorledes teorien skal bruges i praksis. Som en del af praktikken skal du også lære noget om, at skrive ansøgninger, lave CV. Som en del af dit afgangsprojekt skal du deltage i Havnekulturfestivalen.

Eventklassen er et nyt tiltag fra Odense Fagskoles. I skoleåret 17/18 kører vores første hold med dette linjefag. Du vil som deltager på de første par årgange selvfølgelig få mulighed på at have stor indflydelse på undervisningen.

I løbet af skoleåret vil der være 4 temaer, som der også arbejdes sideløbende med: samfund, ungdomsliv, forbrugerøkonomi og boglighed.

Sideløbende med Eventklassen vil du tage et linjefag. Læs mere om vore linjefag her:

Lærer på linjen er Betina Følleslev. Betina er uddannet håndarbejdslærer og cand.mag. i designledelse fra SDU og Designskolen i Kolding. Hun har bl.a. også undervist på gymnasieniveau i teknologi i beklædning. Betina har desuden gennem de sidste mange år arbejdet med utallige events, festivaller og workshops f.eks. Karrusel, Sommer i Farvergården, pt. er hun festivalleder på Spoken Word Festival. Sideløbende er hun forsanger og sangskriver i Solsort og Strawberry Blonde.

Mere Information
Eventklasse Info
Organisation
Event og Turisme
Linjefagsprøve
Praktik
Samfund og Ungdomsliv
Boglighed
Linjefag

På Eventklasse arbejdes der med at udvikle en netværks baseret brancheviden.


  • Alt Text

Eventklasse lærere.Billedgalleri fra Eventklassen


no images were found

Tilmeld dig nu

Læs mere