I designklassen på Odense Fagskole bliver eleven undervist i mange former for design. Her får du de grundlæggende teorier og metoder på plads, så du efterfølgende har meget nemmere ved at lave dine egne designs, hvad enten det er indenfor grafisk design, fashion design, industrielt design. Selv game designerne kan have stor glæde af at lære en bestemt stilart eller kunstnerisk periode at kende, når de skal lave deres egne miljøer i et nyt game design.

Bliv undervist i de tre faser inden for design…

  • Idéfasen med oplæg, analyse, brainstorm og inspiration
  • Praktisk arbejde med bearbejdelse, prøver, analyse og materialekendskab
  • Færdigt produkt med fordybelse, forarbejdning, udformning, færdiggørelse og udstilling

Gå i de store designeres fodspor
I designklassen lærer du selvfølgelig om nogle af de store ikoner indenfor møbeldesign, fashion design mm. F.eks. har Danmark en stor tradition for møbeldesign med verdenskendte designere som for eksempel Arne Jacobsen, Hans Wegner, Verner Panton, Poul Henningsen, Jørn Utzon og mange flere. Indenfor fashion design kan nævnes Erik Mortensen der i mange år var i huset Balmain.

I designklassen kommer du også rundt om nogle af de største danske kunstnere både de klassiske og de moderne: Thorvaldsen, Jorn og ikke mindst en stor nulevende i Odense, som skolen samarbejder med Jens Galschiøt. Tjek hans kunst ud på http://www.gallerigalschiot.dk/

Undervisning i processen
Design handler ikke kun om at udvikle et produkt af den ene eller anden art. Det handler lige så meget om at få idéen og være i stand til at verden i et innovativt lys. Vi underviser i den kreative idéproces, så eleverne bliver bedre til at generere idéer. Det handler om at forlade de trygge rammer og begive sig ud i det ukendte, for det er i den ukendte verden, de fleste idéer kommer. Vi lærer eleverne at udvikle, udfordre og forvandle den oprindelige inspiration og idé.

Du vælger en specialelinje, og følger det kreative forløb med Fagskolens øvrige elever.

Designklasse.


  • Alt Text

Designklasse lærere.


Video kommer snart!Billedgalleri fra Designklasse


Tilmeld dig nu

Læs mere